Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koukám, že jste trochu pozapomenul citovat první větu toho sdělení : Vidlák do toho hodil vidle z vlastního rozhodnutí bez vnějšího nátlaku

0 0
možnosti
MB

Je to trochu složitější. Věta citovaná v článku se tam objevila po půlnoci. Ale druhý den dopoledne byla změněna na následující text:

Vidlák do toho hodil vidle z vlastního rozhodnutí bez vnějšího nátlaku. Vidlák prostě netouží dále rozdmýchávat vášně a démony, kteří se v souvislosti se současnou krizí ve společnosti objevují.

Poslední článek napsal netradičně před desátou dopoledne (v neděli 27.2.). Krátce vysvětlil, že končí, protože z nejbližšího okolí bylo vyhrožováno jeho ženě a dětem. Pan Vidlák totiž před nedávnem sepsal dopis prezidentu Putinovy, jehož text taky umístil na petiční stránce pro sběr podpisů. Mnoho lidí ho v diskuzi napadlo, že to je něco jako dopis 99 pragováků v roce 68. Dopis poslal na ruské velvyslanectví. Žádnou odpověď údajně nedostal.

Takže si myslím (moje domněnka) že v neděli jako spořádaný a bohabojný věřící napochodoval s rodinkou do kostela. Po mši se to vyrojilo ven a tam zcela v duchu "mírumilovných křesťanských tradic" dostala rodinka kartáč. Protože mezitím V.V.P. zahájil válku, což Vidlák, jako spousta jiných, nepředpokládal.

Takže Vidlák dostal strach o děti a ženu, stáhl ocas mezi nohy a smazal kydy. A jestli píše "z vlastního rozhodnutí", tak kecá. Ten poslední článek vyzníval jinak.

0 0
možnosti
Foto

Jojo. Uz se to blizi. Ani Ukrajinci nemohou psat nespravne blogy. A Vy v HP. Zak si asi uzivame posledni zbytky znacne omezene volnosti slova a cast naroda rude jasa.

0 0
možnosti
Foto

Stačí chvilka si to ověřit vážená odbojarko..

A nerozestvavat společnost,o což Vidlakovi šlo...

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1414x
Autor se narodil v roce 1956. Často provokuje a šíří nekonformní názory. Má rád chytrá a promyšlená řešení a fungující systémy. Asi proto má značné výhrady k práci naší politické reprezentace a státní správy.

Seznam rubrik